Termeni si conditii

Va multumim pentru interesul dumneavoastra in munca noastra!

Comanda dumneavoastra prin www.decoratiunicudichis.ro sau prin telefon reprezinta acceptarea implicita a urmatoarelor conditii:

Drepturi de autor

Toate imaginile prezentate pe www.decoratiunicudichis.ro sunt proprietate a companiei SC True Art SRL. Preluarea lor fara acordul nostru in scris este ilegala si va fi semnalata ca atare.

Politica de refuz/acceptare a comenzii

Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client.
Preturile afisate pe site sunt finale, SC True Art SRL este platitor TVA.

Anularea sau schimbarea comenzii de catre client

Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face  pe email la contact@decoratiunicudichis.ro .

Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!
Intotdeauna incercam sa  ne acomodam  la orice cerinta de ultim moment, insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii.
O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.
Pentru comenzile ce depasesc 1.000 de RON ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 20-30% din valoarea comenzii.
Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 Martie, Sf. Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii. Incercam sa raspundem si modificarilor de ultim moment, insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu cel putin 24 de ore anterior orei de livrare.

Rezolvarea problemelor legate de plata

Modalitati de plata

 • Plata online cu cardul, (Visa Classic/Electron, Mastercard, Maestro) sigur si rapid, la finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre interfata serverelor securizate ale partenerului nostru EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL);
 • Virament bancar- plata prin banca (cu ordin de plata)
 • Plata prin platforma e-comerce BT
 • Numerar prin ridicare de catre curier– poti sa achiti numerar curierului nostru

Decizia de a cumpara flori online pe www.decoratiunicudichis.ro este una sigura avand in vedere ca tranzactiile pe pagina noastra sunt asigurate prin www.euplatesc.ro sau Banca Transilvania. Se poate intampla insa uneori sa existe erori in tranzactia bancara care sa intarzie acceptarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau din partea noastra legat de plata va rugam sa ne contactati la 0745497052 sau pe email la contact@decoratiunicudichis.ro
Platile facute in afara orelor de program si eventualele probleme care pot aparea pot intarzia comanda si, desi regretam orice intarziere, nu detinem controlul acestor situatii si nu vom opera rambursarea platii.

Aranjamente florale si disponibilitatea lor in functie de anotimp

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord.
Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare.
Daca nu reusim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit. Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, buchetele si aranjamentele pot diferi usor de fotografie in functie de stocurile disponibile si de mana designerului. Plantele pot diferi usor fata de fotografia prezentata de asemenea.

Produsele care contin flori sunt realizate handmade, individual, fiind usor diferite intre ele. Nu doar mana designerului poate sa difere. Florile si plantele sunt naturale si unice. Chiar si cele din aceeasi specie difera usor una de cealalta. Si plantele cresc diferit, de aceea ele pot diferi usor fata de fotografia prezentata pe site.

Deoarece disponibilitatea anumitor sortimente de flori si plante difera in functie de sezon, sau in cazul in care un anumit sortiment nu exista pe stoc la un moment dat, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa te contactam pentru acord.
Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara.
Daca nu reusim sa te contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara, vom considera ca avem acordul tau.

Varsta legala

Pentru a putea comanda prin intermediul paginii noastre produse alcoolice trebuie sa aveti peste 18 ani. De asemenea veti fi rugati sa confirmati ca persoana care primeste un cadou care implica alcool (o sticla de vin sau alte produse cu alcool comercializate pe www.decoratiunicudichis.ro ) are peste 18 ani.

Garantii oferite de noi

Pentru produsele si serviciile care se afla sub controlul nostru va oferim garantia rambursarii totale a platii sau oferirea unor vouchere cadou in contravaloare daca:

 • Nu s-a facut livrarea la data agreata cu dumneavoastra din motive care au tinut strict de noi.
 • Livrarea a intarziat la data agreata.
 • Produsele primite de destinatar au fost deteriorate. Va putem rambursa plata in conditiile returnarii produsului deteriorat.
 • Nu putem sa onoram comanda dumneavoastra din motive ce tin de noi, va vom returna banii.
 • A fost livrat produsul gresit. O sa va rugam sa ne semnalati greseala, iar noi vom retrimite comanda dumneavoastra.

Dorim sa va reamintim ca singurele optiuni de compensare sunt rambursarea sumei platite sau vouchere cadou pentru achizitii viitoare, orice alta forma de compensare nu este subiect de negociere.

Folosirea datelor personale folosite in comunicarea cu www.decoratiucudichis.ro

Sunt situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi comanda dorita. De aceea va rugam ca datele oferite in crearea contului personal sa fie actuale si corecte.
Pretuim discretia si increderea acordata si va asiguram ca nu inchiriem sau vindem bazele noastre de dateNumele

 • Adresa de email – Folosim acest canal pentru a face corectii legate de comanda, pentru a va comunica schimbarile sau pentru a va consulta in legatura cu aspecte neplanificate.
 • Numarul de telefon (fix si/sau mobil) In cazul in care este nevoie sa va contactam urgent vom folosi acest canal

RETURNAREA PRODUSELOR

 • Conform legii, produsele perisabile nu se pot returna – florile si plantele sunt produse perisabile.